3MC voor jouw gezondheid!

Mentale rugcorrectie:

De mentaal-energetische correctie en de uitlijning van de wervelkolom vindt plaats zonder fysieke manipulatie, maar uitsluitend mentaal.

Meer dan twee derde van alle volwassenen lijden aan rugpijn. Door middel van ons leven en de manier van denken, kan ertoe leiden dat de wervelkolom zich verdraaid. Blokkades kunnen ontstaan, bijvoorbeeld de scheefstand van het bekken, problemen met de tussenwervelschijven, ischias, scoliose, hoofdpijn, nek- en rugpijn en nog veel meer.

Het rechttrekken van de rug is een subtiele behandeling waarbij specifieke aandacht wordt besteed aan de wervelkolom.
Het corrigeren gaat veel verder dan het rechttrekken van de wervelkolom, de correctie van de schuine stand van het bekken en het opheffen van het beenlengteverschil. Energie blokkades op het mentale, emotionele en fysieke niveau komen los en effenen de weg.


Is de wervelkolom is mentaal rechtgetrokken vanuit de Atlas (1ste cervicale wervel) tot het bekken, is daardoor  onmiddellijk een beenlengteverschil of een schouderongelijkheid rechtgetrokken.
Spirituele genezing is zichtbaar en meetbaar. De correctie van de wervelkolom brengt een uitgebreid genezingsproces op de gang. De correctie van de wervelkolom kan leiden tot de oplossing van energetische en oer- blokkaden op het spirituele, mentale en fysieke vlak. Dit leidt tot meer vitaliteit, de eigen zelfherstellende krachten worden geactiveerd en dit zorgt voor een harmoniserende stroom van energie in het lichaam.

De mentale rugcorrectie elimineert niet alleen uw rugproblemen, maar heeft een positieve invloed op de geestelijke gezondheid. U kunt weer rechtop lopen en krijgt een "vrij hoofd". Alle blokkades op fysieke en mentale niveaus kunnen worden verwijderd met het rechttrekken van de rug.

                

                             


Zeer goede resultaten worden met de correctie verkregen. Bijvoorbeeld: bekkenscheefstand wordt opgeheven, oneven beenlengte problemen worden verwijderd, net zoals de hernia, ischias, schouder pijn, ademhalingsproblemen en geestelijke verwondingen van welke aard ook.
Door de rugcorrectie kan de levensenergie weer vrij stromen. De cellen worden beter voorzien van zuurstof en doorbloeding van het lichaam wordt bevorderd. Opgeslagen negatieve emoties kunnen losgelaten worden.

De mentale energie werkt direct op uw onderbewust-zijn en stimuleert de zelfhelende krachten. De behandeling is volledig pijnloos. Het leent zich bijzonder goed bij kinderen en dieren.

Profiteer van onze ervaring en bekwaamheid.

Belangrijke opmerking: het corrigeren van de rug is geen medische handeling. Het is een behandeling in de zin van geestelijke genezing, maar daarom niet minder doeltreffend.

Het kan heel goed zijn dat men de volgende dag een spierkater ervan heeft. Die vervolgens na enkele uren wegebt.

                                     ~ ~ ~